• کتابخانه مرکزی
  • نظرسنجی

برگزاری وبینار تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/12/2 |
وبینار آموزشی آشنایی با تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت با همکاری حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران، یکشنبه سوم اسفند ۱۳۹۹ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ برگزار خواهد شد.

مدرس این وبینار، سرکار خانم دکتر پیوند باستانی، دانشیار گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهند بود.

تصمیم گیری و سیاست گذاری آگاه از شواهد یکی از مفاهیم مهم و قابل توجه در حوزه سلامت می باشد که در سال های اخیر بسیار مورد توجه تصمیم سازان، مدیران و سیاست گذاران نظام های سلامت قرار گرفته است. بدیهی است سیاست گذاری آگاه از شواهد ضمن کمک به ارتقای اثربخشی تصمیمات به کاهش هزینه ها، پرهیز از رویکرد آزمون و خطا و دستاوردهای بهینه در نظام سلامت منجر خواهد شد.

در همین رابطه سازمان بهداشت جهانی از سال ۲۰۰۵ نسبت به ایجاد یک پلتفرم ترجمان دانش (KTP) برای ارتقای هدفمند و نظام مند استفاده از نتایج تحقیقات و شواهد در سیاست گذاری سلامت مبادرت نموده است. در همین رابطه ضرورت دارد ضمن ترویج و توسعه طراحی پژوهش های کاربردی به مفهوم سازی و ایجاد بستر مناسب برای ترغیب تصمیم سازان نظام سلامت به استفاده از نتایج تحقیقات کاربردی تاکید شود. به منظور توانمندسازی محققان حوزه سلامت در:

ارائه نتایج تحقیقات به زبان اجرایی
  آشنایی با مفهوم سیاست گذاری و تصمیم گیری آگاه از شواهد
  تسهیل کننده ها و موانع استفاده از شواهد در تصمیم گیری
  طراحی پژوهش با توجه به نیاز مصرف کننده نهایی
  آشنایی با مفهوم ترجمان و کاربست دانش
  شناسایی مخاطب، تولید و انتقال پیام و مدلهای کاربردی
دوره آموزشی غیر حضوری با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز در دو جلسه طراحی شده است. اولین جلسه از این دوره با عنوان آشنایی با تصمیم گیری و سیاست گذاری مبتنی بر تحقیقات سلامت در سطح ملی با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect برگزار خواهد شد. لذا از اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی بیرجند و شیراز و کلیه پژوهشگران و علاقمندان از سراسر کشور دعوت می شود در این وبینار ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر صادر خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آدرس ذیل مراجعه فرمایید:

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 27 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر